Dames fietsen in Tilburg

Is uw oude fiets versleten of wilt u graag een nieuw type damesfiets aanschaffen? Voor de mooiste dames fietsen in Tilburg moet u bij Van Huigevoort Tweewielers zijn. In onze fietsenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan dames fietsen.  

 

Een dames fiets voor iedere vrouw

Door de jaren heen hebben dames fietsen een hoop ontwikkelingen doorgaan. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de dames fietsen steeds beter zijn. Er zijn speciale ‘rokzadels’ ontwikkeld. De lage instap heeft als voordeel dat u met rokken en jurken op de fiets hoeft te stappen, zonder gedoe met uw kleding. Bovendien is het frame meer aangepast op de lichaamsbouw van de vrouw. Heeft u nog een hele oude fiets in de schuur staan? Tijd om een nieuwe vrouwenfiets te kopen.

 

Dames fietsen

We hebben fietsen voor iedere vrouw. We hebben handige en eenvoudige moederfietsen die een geschikt stuur hebben voor een kinderzitje. Ook hebben we speciale fietsen met extra ruimte tussen het stuur en het zadel. Voor vrouwen die graag de boodschappen op de fiets doen hebben we handige transportfietsen, bijvoorbeeld een fiets met een mand of een stevige bagagedrager. Wilt u liever voor een goedkoop alternatief gaan, dan kunt u ook kijken naar ons assortiment aan tweedehands fietsen.

Voor de sportieve dames die graag naar hun werk fietsen, hebben we ook mooie elektrische fietsen. Deze elektrische fietsen zorgen ervoor dat u zich zonder al teveel inspanning kunt verplaatsen. We hebben de elektrische fietsen met trapondersteuning, maar ook de typische e-Bikes die optimale ondersteuning geven.

 

Grote merken en goede service

We bieden alleen maar dames fietsen aan van hoogstaande kwaliteit. Van Huigevoort Tweewielers is namelijk officieel dealer van Sparta en Gazelle. In onze winkel vindt u dan ook enkel en alleen damesfietsen van deze twee grote bekende merken. Doordat we officieel dealer zijn, kennen wij de fietsen door en door. Hierdoor kunnen we de beste service verlenen en de hoogste kwaliteit bieden.  

De Sparta en Gazelle dames fietsen zijn in alle soorten en maten te koop. De dames fiets is dan ook volledig af te stemmen op uw levensstijl, uw lichaamsbouw en uw verdere wensen. Zodoende kunnen we moeders, zakenvrouwen en sportievelingen de juiste damesfiets aanbieden.  

 

Dames fietsen in Tilburg kopen

Bekijk ons assortiment aan dames fietsen in Tilburg. In onze winkel kunt u onze gehele collectie bekijken. Dat niet alleen, u kunt iedere damesfiets uitproberen. Het is fijn om te weten hoe een fiets fietst, of het zadel comfortabel aanvoelt en of het frame bij u past. Daarom kunt u bij ons een proefrit maken. Ga een kleine stukje fietsen en ervaar zelf welke vrouwenfiets het beste bij u past.

Wij heten u van harte welkom in onze fietsenwinkel.  We zijn op alle dagen geopend, met uitzondering van de woensdag en de zondag. Wilt u liever eerst advies over welke damesfiets het beste bij u past. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren fietsverkopers geven u graag advies op maat en kijken met u mee naar welke damesfiets het beste voor u is.