Onderhoud en reparatie

Wilt u uw fiets, brommer, scooter of snorfiets een onderhoudsbeurt geven in Tilburg? Van Huigevoort Tweewielers is u graag van dienst. Van Huigevoort Tweewielers heeft alle kennis in huis om uw tweewieler op te knappen en de levensduur van uw vervoersmiddel te verlengen.

Fiets Onderhoud

Fietsen onderhouden is van groot belang. Moet uw fiets gerepareerd of opgeknapt worden? Wacht niet te lang. Elke dag te lang wachten, vraagt een grotere ingreep en dit zal met name zichtbaar zijn in het uiteindelijke kostenplaatje. Kortom, laat gauw uw fiets, brommer of scooter repareren bij ons in Tilburg.

Bij nieuwe fietsen en fietsen met trapondersteuning geven wij twee gratis onderhoudsbeurten.

Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen, bieden we twee gratis onderhoudsbeurten voor nieuwe fietsen en fietsen met trapondersteuning.

Banden

Ook al gaan de ontwikkelingen van banden gestaag verder en verbetert de kwaliteit van de banden met de dag, een lekke band of klapband overkomt iedereen wel eens. Van Huigevoort Tweewielers plakt banden, maar brengt ook nieuwe banden aan op de fiets. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende banden van de allergoedkoopste banden tot de exclusieve anti-lekbanden. U kiest, wij maken.

Brommers & Scooters

Is uw brommer of uw scooter kapot? Of is uw brommer of uw scooter toe aan een goede opknapbeurt? Alle Peugeot scooters en Tomos brommers zijn welkom bij ons in Tilburg. Wij onderhouden, repareren en knappen uw vervoersmiddel in een korte tijd op.

Let op dat het interval van de onderhoudsbeurten verschilt per brommer en scooter. Het onderhoudsschema geeft u meer inzicht in hoe en wanneer uw brommer of uw scooter toe is aan een ingreep van een fietsenmaker.
Neem s.v.p. contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor onderhoud aan uw brommer of scooter.

Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen, bieden we twee gratis onderhoudsbeurten aan nieuwe scooters en brommers.