FIETSEN - Kinderfietsen:

Wilt u een kinderfiets kopen in Tilburg? Van Huigevoort Tweewielers is de plek waar u moet zijn voor de leukste kinderfietsen tegen de meest voordelige prijzen.

Leren fietsen is minstens zo belangrijk als de eerste woordjes of de eerste stapjes van uw kind. Een jeugd zonder fiets, is als een jeugd zonder boomhutten bouwen of zonder speelgoed. Daarom biedt Van Huigevoort Tweewielers fietsen voor de peuter, kleuter en schoolkind, zodat geen één kind opgroeit zonder fiets.

Fietsen doet elk kind goed. Het geeft veel vermaak en ondanks de inspanning biedt fietsen ontspanning. Tevens verbetert het evenwichtsgevoel en de motoriek van uw kind en sterken de spieren aan.

Een kinderfiets biedt gegarandeerd fietsplezier en een hoop voordelen waar uw kind levenslang profijt van heeft. Daarom bieden wij u een breed assortiment aan van kinderfietsen, steps, driewielers en loopfietsen. Wilt u graag eerst advies over de perfecte fiets voor uw kind? Kom langs in onze winkel. Elk kind heeft andere wensen en een andere soort fiets nodig. Daar weten wij raad mee.