FIETSEN - Elektrische fietsen:

FIETS MET TRAP ONDERSTEUNING

Met een fiets met trap ondersteuning voelt het alsof u voortdurend wind in de rug heeft. Een fiets met trap ondersteuning heeft namelijk een elektrische hulpmotor. Fietsen wordt nooit zo eenvoudig en gemakkelijk als met een elektrische fiets. Een fantastisch vervoersmiddel dat veel karaktertrekken heeft van een auto, maar dan met een veel lager kostenplaatje, minder onderhoud en geen benzinekosten.

De fiets met trap ondersteuning was ontwikkeld voor de oudere doelgroep en de minder valide mensen. In de praktijk is dit anders uitgepakt. De elektrische fiets is populair onder alle leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen van ver fietsen naar school. De werkenden kunnen elke dag fietsend naar hun werk. De ouderen kunnen hun dagelijkse rondje buiten nog maken, zonder teveel van hun lichaam te vragen.

Wilt u graag zonder inspanning snel en comfortabel verplaatsen van hot naar her? Van Huigevoort Tweewielers komt graag iedere jongere en oudere tegemoet in het comfort en rijgemak dat een fiets met trap ondersteuning biedt. Daarom krijgt u gedegen advies over de perfecte elektrische fiets. In ons assortiment vindt u de beste fietsen met trap ondersteuning tegen voordelige, maar met name ‘comfortabele’ prijzen.