Damesfiets(en)

Heeft u een fiets nodig voor woon- en werkverkeer of voor het afleggen van flinke afstanden? Van Huigevoort Tweewielers is de geschikte partij voor mooie damesfietsen. Wij geven u graag meer informatie over onze fietsen voor vrouwen en wat u kunt verwachten van een goede damesfiets.

De damesfiets, wat u kunt verwachten

Een herenfiets voor een dame, dat kan beter niet. Een damesfiets is namelijk qua ontwerp volledig afgestemd op vrouwen. Zo hebben damesfietsen geen stang, zodat vrouwen met een rok gemakkelijk van de fiets af kunnen stappen. Echter zijn er meer verschillen waar te nemen.

De afstand tussen het zadel en het stuur is kleiner bij een damesfiets. Het frame is vaak net een paar centimeter korter. Vrouwen hebben over het algemeen een korter bovenlichaam en kortere armen. Daarnaast zitten de remmen dichter op de handvatten bij damesfietsen. Vrouwen hebben gemiddeld genomen kleinere handen. Ook het stuur is minder breed, omdat de schouders vaak smaller zijn. Zo ziet u, een damesfiets is echt volledig gemaakt voor u.

Geschikt voor iedere vrouw

Als u op zoek bent naar een goede damesfiets, dan bent u bij Van Huigevoort Tweewielers aan het juiste adres. Deze fietsenzaak heeft veel diverse damesfietsen in de winkel staan. Heeft u een fiets nodig voor lange afstanden? Dan is de elektrische fiets een overweging. Wilt u graag een fiets voor het doen van de alledaagse boodschappen? Een stadsfiets is een prettig alternatief. Zelfs tegen een klein budget kunt u bij ons een mooie fiets vinden. We hebben namelijk opgeknapte tweedehands fietsen in de zaak staan. De keuze voor uw fiets is uiteindelijk volledig afhankelijk van wat u wenst en wat bij uw leven past.

Welke damesfiets is op uw lijf geschreven?

Een damesfiets kopen is iets wat niet even snel tussen neus en lippen gedaan wordt. Een fiets moet echt passen bij u, uw bouw en uw levensstijl. Om te weten of de fiets geschikt is voor u, kunt u deze het beste uitproberen. Koop daarom liever niet een damesfiets online, maar kom langs in onze zaak en rijd proefrondjes op onze fietsen. Zo krijgt u antwoord op een hoop vragen. Zit het zadel fijn? Heb ik zo geen last van mijn rug? Zijn de versnellingen prettig? Enzovoort. Natuurlijk kijken wij graag met u mee en verschaffen we u advies over de geschikte fiets. Onze medewerkers helpen graag.