E-Bikes in Tilburg

Met een e-Bike is fietsen een heerlijk ontspannen bezigheid. De motor van deze elektrische fiets geeft u optimale ondersteuning, zodat u zich zonder inspanning van a naar b kunt verplaatsen. Zo wordt buiten fietsen geen intensieve zware sport, maar een ontspannende activiteit. Voor de mooiste e-Bikes in Tilburg bent u bij Van Huigevoort Tweewielers aan het juiste adres.

 

Topmerken en hoge kwaliteit E-bikes

Fietsen met maximaal 25 kilometer per uur of rond crossen met maximaal 45 kilometer per uur. Met onze e-Bikes in Tilburg is dat mogelijk. In onze brede collectie aan elektrische fietsen vindt u allerlei soorten e-Bikes. Onze e-Bikes zijn goed geprijsd, maar daarmee wordt niet ingeboekt aan kwaliteit. Integendeel, iedere e-Bike is gemaakt van de beste materialen, goede onderdelen en professioneel vakmanschap.

In ons assortiment verkopen we alleen elektrische fietsen van Sparta en Gazelle. Dat doen we met een reden. Gazelle en Sparta bieden hoge kwaliteit, betaalbare tarieven en aangenaam fietscomfort. Zonder enige inspanning kunt u zich verplaatsten van hot naar her.

De e-Bikes van Sparta zijn echte prijzenwinnaars. Niet één maar meerdere malen zijn deze elektrische fietsen in de prijzen gevallen en komen ze als beste uit de tests bij de Telegraaf en de Consumentenbond. Tevens zijn de Gazelle e-Bikes fantastische fietsen. Bij veel fietsers zijn deze e-Bikes favoriet door de aangename zit, de optimale ondersteuning en de passende frame.

 

Optimale ondersteuning voor maximaal fietsplezier

Voor e-Bikes in Tilburg moet u bij ons zijn. In onze fietsenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan e-Bikes. We verkopen ze in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Bovendien kunt u een e-Bike aanschaffen met een motor naar wens. Of u nu een motor voor, in het midden of achter wilt, in onze collectie vindt u de juiste e-Bike.

Een e-Bike biedt u optimale ondersteuning. In tegenstelling tot de elektrische fiets met trapondersteuning hoeft u bij een e-bike helemaal geen inspanning te leveren. Deze tweewieler lijkt daarmee veel op de welbekende snorfiets. De motor doet in principe al het werk voor u.

 

Advies bij het kopen van een e-Bike in Tilburg

Een e-Bike kopen kan altijd, maar rijden op een e-Bike is niet voor iedere doelgroep weggelegd. Er zijn enkele wetten en regels verbonden aan het gebruik van de e-Bike. U mag pas op een e-Bike fietsen wanneer u in bezit bent van een rijbewijs en boven de 16 jaar oud bent. Schaft u een e-Bike aan die een maximum van 45 kilometer per uur bereikt? Dan dient u ook een helm te dragen.

Naast dat u rekening moet houden met de wet- en regelgeving, moet u ook rekening houden met welke fiets het meest geschikt voor u is. Alleen op een mooie kleur letten is niet voldoende. U moet rekening houden met uw lichaamsbouw, de maatvoering van de fiets en het doel waarvoor u de e-Bike wilt gebruiken.

We begrijpen dat de aanschaf van een e-Bike niet even gemakkelijk is. Wij geven u daarom graag advies op maat. Kom bij ons langs in de winkel of laat via het contactformulier weten wat u zoekt.