Elektrische fietsen in Tilburg

Fietsen met gemiddeld 25  kilometer per uur zonder dat u zich intensief hoeft in te spannen. De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het verkeersbeeld. In alle maten, kleuren en merken zien we deze mooie uitvindingen langskomen. Van Huigevoort Tweewielers heeft elektrische fietsen in Tilburg en wij garanderen u comfort, buitenplezier én sportiviteit in één.

 

Grote merken voor een mooie prijs

Een mooie fiets voor een zachte prijs. Bij ons is het mogelijk. In onze fietsenwinkel hebben we een uitgebreide collectie aan elektrische fietsen waarmee u zich zonder enige inspanning van a naar b kunt verplaatsen.

Wij verkopen alleen motorische tweewielers van kwaliteit. In onze winkel vindt u daarom enkel en alleen fietsen terug van de grote topmerken Sparta en Gazelle. Dit zijn twee grote merken in de fietsenwereld en ze staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge comfort en een aangename zit.

De elektrische fietsen van Sparta zijn vaak in de prijzen gevallen. Met grote regelmaat worden deze tweewielers als beste beoordeeld door de Telegraaf en de Consumentenbond. Ook de Gazelle elektrische fietsen vallen goed in de smaak bij menigeen fietsers. De Gazelle e-bikes zijn er in alle maten en uitvoeringen te koop. Van een betrouwbaar transportmiddel tot een ontspannende en relaxte partner.   

 

Maximale ondersteuning en minimale inspanning

Voor elektrische fietsen in Tilburg moet u bij ons zijn. Onze elektrische fietsen bieden optimaal fietsplezier. In onze winkel kunt u ons uitgebreide assortiment aan elektrische fietsen bekijken. We verkopen grofweg twee soorten elektrische tweewielers: de Pedelec en de e-Bike.

Een Pedelec is een elektrische fiets die is voorzien van trapondersteuning. U moet nog wel trappen wanneer u vooruit wilt komen, maar u krijgt hulp van de motor. Hoe meer u gaat trappen, hoe harder de motor gaat werken. Een e-Bike is een elektrische fiets met een eenvoudige motor. Deze tweewieler vertoont veel overeenkomsten met de welbekende snorfiets.

Of u nu kiest voor een Pedelec of een e-Bike, het effect blijft hetzelfde: maximale ondersteuning en minimale inspanning. Het voelt alsof u de wind in de rug heeft, en dat is heerlijk. Heuvels en gebergten zijn geen grote uitdaging meer voor u en lange afstanden legt u met gemak af.

 

Advies bij het kopen van een elektrische fiets in Tilburg

Het kopen van een elektrische fiets is een investering. Een miskoop kunt u dan ook beter voorkomen. Alleen voor sommige mensen is het vrij lastig om te bepalen welke elektrische fiets het beste bij ze past. Welke maat past het beste? Wat voor soort elektrische fiets past het beste bij de levensstijl? Hoe groot moet de actieradius zijn? Voor al uw vragen omtrent de elektrisch fiets kunt u bij ons terecht. We geven u graag advies en kijken mee naar wat het beste is voor u.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen of een bericht achter te laten via het contactformulier. Voor persoonlijke hulp en advies heten wij u graag van harte welkom in onze fietsenwinkel in Tilburg.