Fiets(en)

Er zijn weinig landen die zich zo uitstekend lenen voor fietsen als Nederland. De goed bijgehouden fietspaden, het prachtige groen in de polders en de vele fietsstallingen waar u uw fiets veilig kunt stallen. Van Huigevoort Tweewielers draagt graag bij aan het ‘fietskarakter’ van Nederland. We hebben diverse mooie fietsen in het assortiment.

 

Geschikt voor woon- en werkverkeer

Woont u in de stad en is uw werk of de school op fietsafstand? Niets is zo lekker als de ochtend beginnen en de dag eindigen op de fiets. Een geschikte fiets voor woon- en werkverkeer is de welbekende stadsfiets. Het is een prettige fiets voor dagelijks gebruik. Stevig, betrouwbaar én onderhoudsarm. Bovendien heeft u de keuze om de stadsfiets af te stemmen op uw levensstijl. Heeft u vaak een zware tas op de fiets? Een stadsfiets met een stevige bagagedrager biedt u uitkomst. Wilt u graag snel kunnen verplaatsen naar het station? Er zijn ook lichtgewichte stadsfietsen, waarmee u razendsnel kunt fietsen.

 

Lange afstanden op uw gemak afleggen

Wilt u graag iets aan uw conditie doen, maar is uw werk te ver weg om er even met de fiets heen te gaan? Een elektrische fiets kan u helpen om aan uw gezondheidswensen te werken. Een elektrische fiets is een soort ‘opgevoerde stadsfiets’. De elektrische fiets beschikt over een accu, zodat u met weinig moeite vooruitkomt. Het afleggen van grote afstanden vormt daarmee geen drempel meer. Deze fiets is geschikt voor jong en oud.

 

Voor de kleinen

Is uw kind in de groeispurt en is de kleuterfiets veel te klein geworden? Of begint uw kind met het ontdekken van de fun van fietsen? Van Huigevoort Tweewielers heeft diverse kinderfietsen in het assortiment. Een step? Een kinderfiets? Een driewieler? Een loopfiets? Wij hebben het allemaal.

 

Geef het een tweede leven

Heeft u in de gauwigheid een fiets nodig om van huis naar station te fietsen of heeft u een beperkt budget en is een gloednieuwe fiets te duur? Van Huigevoort Tweewielers verkoopt ook tweedehands fietsen. Deze fietsen hebben we opgelapt en opgeknapt, zodat u tegen een laag prijskaartje toch nog prettig kunt fietsen!

 

Fiets(en) kopen?

Bent u op zoek naar fiets(en). Kom bij ons langs in de winkel in Tilburg en bekijk ons assortiment aan fietsen. Als u meer wilt weten over onze fietsen, dan helpen we u natuurlijk graag daarbij. Onze medewerkers staan altijd in de zaak om u van goed advies te voorzien.