Fiets kopen

Wilt u graag een fiets kopen, maar weet u niet zo goed wat u zoekt? Kom langs bij Van Huigevoort Tweewielers en vindt de fiets die bij u past. We hebben verschillende fietsen in het assortiment. We hebben stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en tweedehandsfietsen. Kom langs in onze winkel en ontdek ons aanbod. Hulp nodig? Onze medewerkers geven u graag advies.

Stadsfiets voor woon- en werkverkeer

Doet u graag op de fiets uw dagelijkse boodschappen of fietst u graag op en neer naar uw werk? Een stadsfiets is het geschikte vervoersmiddel. Een stadsfiets staat bekend om veel pluspunten. Deze fiets is onderhoudsarm, heeft een stevig frame van staal en heeft een aangenaam zitcomfort. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten stadsfietsen. Zo kunt u de fiets volledig afstemmen op uw levensstijl. U kunt bij het kopen van de fiets rekening houden met de bevestiging van kinderzitjes, de rem (terugtraprem of handrem) en wel of geen stevige transportbagagedrager.

Elektrische fiets voor lange afstanden

In het woon- en werkverkeer zien we steeds vaker de e-bike terug. Niet alleen ouderen, maar ook jongeren en ouders schaffen een e-bike aan. Begrijpelijk. Een e-bike is een fijn vervoersmiddel voor lange afstanden, als u veel moet fietsen of als u snel wilt verplaatsen van a naar b. Van Huigevoort Tweewielers heeft elektrische fietsen met trapondersteuning.  

Kinderfietsen voor de kids

Van Huigevoort Tweewielers heeft verschillende kinderfietsen. Immers, ook kinderen kunnen ook een sterke voorkeur hebben voor een bepaalde uitstraling. De één wil een roze fiets, terwijl de ander het liever bij een neutrale kleur houdt. Naast dat wij rekening houden met verschillen in smaak, hebben we ook kinderfietsen die afgestemd zijn op de fase van uw kind. Voor de peuters en kleuters hebben we driewielers en loopfietsen. Voor de oudere kinderen hebben we steps en grote kinderfietsen.

 

Tweedehands fietsen

Van Huigevoort Tweewielers geeft fietsen een tweede leven. We hebben een wisselend aanbod aan mooie tweedehands fietsen. We lappen en knappen de ingekochte fietsen op. Na de reparatie en schoonmaakbeurt staan de fietsen in onze winkel. Voor een kleine prijs heeft u een mooie fiets.

 

Fiets kopen bij Van Huigevoort Tweewielers

Wilt u een fiets kopen? Probeer altijd eerst een fiets uit voordat u betaalt. Kom langs in onze winkel en test gerust verschillende fietsen. Natuurlijk geven wij u ook graag advies indien gewenst. Heeft u vooraf vragen? Dan kunt u ons uiteraard ook even bellen.