Fiets kopen in Tilburg

Wilt u een fiets kopen in Tilburg. Bekijk dan het assortiment Van Huigevoort Tweewielers. Hier vindt u de mooiste stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en tweedehandsfietsen.

 

Ons assortiment aan fietsen in Tilburg

Wilt u een fiets kopen in Tilburg? Van Huigevoort Tweewielers is de fietsenzaak voor het vinden van een geschikte fiets voor iedereen. Voor studenten, ouderen, kinderen, maar ook voor volwassenen hebben wij de juiste fiets.

Van Huigevoort Tweewieler is officieel dealer van de fietsmerken Sparta en Gazelle. Daarom garanderen wij u kwalitatief hoogwaardige stadsfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen aan tegen de meest voordelige prijzen.

 

Stadsfiets kopen

Een stadsfiets is een ideaal voertuig om u snel van A naar B te verplaatsen. Met name in een stad als Tilburg brengt dit enorme voordelen met zich mee. U heeft geen last meer van files en bent geen kapitalen meer kwijt aan brandstof. Stadsfietsen zijn eveneens zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Door het stevige frame van staal belooft een stadsfiets lang mee te gaan, met weer en wind en tegen slag en stoot. Tevens staan stadsfietsen bekend om het optimale comfort door de vele versnellingen en het comfortabele zadel.

In ons assortiment vindt u de mooiste stadsfietsen. Wilt u voorzien worden van advies bij het kopen van een fiets? Bezoek onze winkel. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

 

Fiets met trapondersteuning kopen

Een fiets met trapondersteuning biedt u gemak en comfort in de meest brede zin van het woord.  Met een elektrische fiets voelt het alsof u altijd wind in de rug heeft. Heerlijk wanneer u met harde wind naar uw werk moet, kinderen naar school moet brengen of op bezoek gaat bij een kennis in de buurt. Tevens is een elektrische fiets ergonomisch goed ontworpen en belooft optimaal zitcomfort.

Wil u een fiets kopen in Tilburg die elektrisch rijdt? Bekijk ons aanbod aan fietsen met trapondersteuning.

 

Kinderfiets kopen

Bent u op zoek naar kinderfietsen, steps, driewielers en loopfietsen? Dan moet u bij Van Huigevoort Tweewielers zijn. Wij bieden fietsen aan voor ieder kind.

 

Tweedehands fiets kopen

Bij ons in Tilburg kunt u niet alleen nieuwe fietsen kopen, maar u kunt eveneens prachtig opgeknapte tweedehands fietsen kopen tegen mooie prijzen. Het aanbod aan tweedehandsfietsen varieert per uur, per dag en per week. Bezoek daarom vandaag nog onze winkel om een mooie fiets uit te zoeken.

                                                                                  

Contact

Wilt u graag een fiets kopen in Tilburg of graag advies? Neem dan gauw contact op.