Fietsen in Tilburg

Bent u op zoek naar fietsen in Tilburg? Van Huigevoort Tweewielers biedt een uitgebreid assortiment aan mooie stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en tweedehandsfietsen.

 

Ons brede assortiment aan fietsen in Tilburg

Voor het kopen van fietsen in Tilburg bent u bij Van Huigevoort Tweewielers op het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van de toppers van een fietsmerken Sparta en Gazelle. We bieden kwalitatief hoogwaardige stadsfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen aan tegen de meest voordelige prijzen. Daarnaast verkopen we ook tweedehands fietsen tegen nóg voordeligere prijzen.

 

Stadsfietsen

Tilburg is een drukke stad en dat brengt files en andere ongemakken met zich mee. Met een stadsfiets voorkomt u lange files, enorme omrijd routes door verbouwingen én bovendien is het nog goed voor het milieu ook. U stoot geen uitlaatgassen uit en daarnaast heeft u geen liters brandstof nodig om vooruit te komen.

Stadsfietsen zijn ideaal om uw mobiliteit te verhogen. Dat is niet het enige grote pluspunt van deze fietsen in Tilburg. Stadsfietsen zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik, krijgen geen slag of stoot door weer en wind, zijn stevig en sterk door het frame van staal en bieden optimaal fietscomfort door de vele versnellingen en het comfortabele zadel.

In ons brede assortiment vindt u de mooiste stadsfietsen. Wilt u graag advies over de perfecte fiets? Kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder.

 

Fietsen met trapondersteuning

Met fietsen op een fiets met trap ondersteuning is tegenwind verleden tijd. Sterker nog, het voelt alsof u altijd de wind in de rug heeft. Onze elektrische fietsen zijn voorzien van een elektrische hulpmotor. Daarmee lijken ze op een mini auto, maar zijn ze nog gezonder voor u en duurzamer voor de wereld ook! 

Wilt u graag met zo min mogelijk inspanning van A naar B verplaatsen, terwijl u nog wel geniet van frisse lucht? Bekijk dan ons assortiment aan fietsen met trapondersteuning. Onze fietsen in Tilburg krijgt u tegen voordelige, maar met name ‘comfortabele’ prijzen.

 

Kinderfietsen

Voor de leukste kinderfietsen, steps, driewielers en loopfietsen moet u bij onze fietsenwinkel zijn. Van Huigevoort Tweewielers biedt fietsen in Tilburg voor ieder kind, van peuter, kleuter tot schoolkind. Wilt u liever eerst advies over wat de geschikte fiets is voor uw kind? Kom langs in onze winkel.

 

Tweedehands fietsen

Onze fietsen in Tilburg zijn niet alleen spiksplinternieuw, want we verkopen ook mooie tweedehands fietsen tegen goedkope prijzen. Oude fietsen lappen en knappen wij op. Na onze ingreep verkopen wij de fietsen door tegen een voordelig prijskaartje (inclusief garantie!). 

Ons assortiment aan tweedehandsfietsen wisselt elke dag. Bezoek daarom vandaag nog onze winkel om een mooie fiets uit te zoeken.

 

Voordelen van Van Huigevoort Tweewielers:

  • Officieel dealer van Sparta en Gazelle
  • Gratis en eerlijk fietsadvies
  • Voordelig geprijsde fietsen
  • Uitgebreid assortiment

 

Contact

Wilt u graag fietsen in Tilburg kopen? Neem dan gauw contact op.