Fiets maken in Tilburg

Heeft u pech met uw fiets en zoek u naar een fietsmaker in Tilburg. Van Huigevoort Tweewielers is uw betrouwbare partner. Wij repareren fietsen en onderhouden deze. Dit geldt voor gewone fietsen als voor elektrische fietsen.

Specifiek kennis over onderhoud van elektrische fietsen

Een elektrische fiets is een dure en luxe fiets. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van zo’n mooie tweewieler. Alleen om dat te kunnen, is periodieke onderhoud noodzakelijk. En dat vraagt specifieke kennis. Kennis die wij hebben!

De banden moeten met regelmaat gecontroleerd worden, de fietsketting moet goed gesmeerd zijn, de boutjes en schroeven moeten zo nu en dan gecheckt worden of deze nog goed vastzitten en de remblokjes mogen geen enkel spoor van slijtage vertonen. Ook de accu heeft onderhoud nodig. We voeren graag allerlei onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van uw fiets te verlengen.

Reparatiewerkzaamheden voor uw fiets

Een fiets die veel gebruikt wordt, gaat op een gegeven moment slijtage vertonen of krijgt kapotte onderdelen. Een lekke band, een verroeste ketting, een kapotte handrem of een stuk zadel. Er kan van alles mis zijn met uw fiets. Het is fijn als u uw fiets dan weer zo snel zo goed als nieuw terugkrijgt. Onze medewerkers helpen u graag bij de reparatie van uw fiets.

We hebben in de winkel veel onderdelen voor de fiets liggen, zodat we reparatie snel en kundig op kunnen pakken. Zijn de juiste onderdelen niet in de winkel? We hebben korte lijntjes met de leveranciers. De benodigde onderdelen hebben we in een mum van tijd in de fietsenwinkel. Zo kunnen we altijd snel aan de slag met de reparatie van uw fiets.

Onderhoudsbeurt voor de gewone fiets

Natuurlijk hoeft een fiets niet defect te zijn om bij onze fietsenwinkel in Tilburg te brengen. Een periodieke onderhoudsbeurt is ook belangrijk. Het maakt dat de fiets langer meegaat en de sporen van slijtage sneller gesignaleerd worden. Bij een onderhoudsbeurt controleren we uw hele fiets; van de trappers, de wielen en de spaken tot en met de ketting, de handremmen en het zadel. Bij oneffenheden repareren we of maken we schoon. Daarna heeft u een fiets die weer zo goed als nieuw is!

Goed om te weten! Als u een fiets bij ons heeft gekocht, krijgt u de eerste twee onderhoudsbeurten gratis. Dit geldt ook voor als u een fiets met trapondersteuning bij ons heeft gekocht.

 

Betrouwbare fietsmaker in Tilburg

Onze fietsenmaker in Tilburg is 6 dagen per week geopend. Onze medewerkers helpen u graag verder bij de reparatie of het onderhoud van uw fiets. We zien u graag terug!