Fietsen in Tilburg

Het is heerlijk om te fietsen in Tilburg. Tilburg is een prachtige plek voor fietsliefhebbers. Er zijn talloze fietsroutes en fietsknooppunten in deze regio. Daarnaast is het een fijn vervoersmiddel voor het woon- en werkverkeer.

Zoekt u een fiets?

Dan bent u hier op het juiste adres. We onderhouden, repareren én verkopen tweedehands en nieuwe fietsen. Wilt u graag advies of meer weten over onze fietsen? Neem contact op of kom gerust langs in onze fietsenwinkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Onderhoud

Elektrische fietsen en gewone fietsen hebben met enige regelmaat een onderhoudsbeurt nodig. Bij zo’n onderhoudsbeurt komen meerdere klusjes bij kijken. Het blijft niet enkel en alleen bij het smeren van de ketting. We controleren ook de fietsonderdelen op veiligheid. Doen de remmen het nog goed? Zitten de wielen nog goed vast? Zitten de boutjes en schroefjes nog voldoende vast? Is de ketting nog sterk genoeg? Doet de verlichting het nog wel? Zo kijken we diverse dingen na.

Naast deze check doen we nog andere dingen. We repareren kleine dingetjes en maken de fiets schoon. Komen er grote reparatiekosten bij kijken, dan nemen we natuurlijk eerst contact met u op. We bespreken met u wat gerepareerd moet worden en welke kosten daarbij komen kijken. Bij ons komt u niet voor onverwachte kosten te staan

Reparaties

Een kapotte ketting, een defecte handrem of een platte band. Een fiets heeft zo nu en dan te maken met onvolmaaktheden. Gelukkig bent u bij een fietsenmaker goed af. Met al uw fietsen in Tilburg kunt u bij ons terecht. We repareren uw fiets met kunde en zorgvuldigheid.

We hebben verschillende fietsonderdelen in de winkel liggen. Daardoor kunnen we direct van start met de reparatie van uw fiets. Zijn de onderdelen niet aanwezig? Dan regelen wij dat we de spullen in een mum van tijd binnen hebben.

Fiets in Tilburg kopen

Zoekt u een fiets in Tilburg? Kom langs bij Van Huigevoort Tweewielers. Wij hebben een breed assortiment aan fietsen. Voor de lange afstanden hebben we fijne elektrische fietsen. Voor het woon- en werkverkeer hebben we mooie stadsfietsen. En voor de peuters, kleuters en kinderen hebben we leuke vervoersmiddelen, zoals kinderfietsen, loopfietsen, driewielers en steps.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs en onze medewerkers helpen u graag verder!