Fietsenmaker in Tilburg

Heeft uw fiets een lekke band of is deze hoognodig toe aan een opknapbeurt? Van Huigevoort Tweewielers is een ervaren en snelle fietsenmaker in Tilburg. Voor al uw reparaties en onderhoudsbeurten bent u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om een stadsfiets, elektrische fiets, kinderfiets of een oude tweedehands fiets. Wij helpen u graag verder.

Reparaties

Een lekke band, een geknapte ketting of een defecte handrem. Er kan van alles aan de hand zijn met uw fiets door ouderdom, een ongeluk of door gewoonweg pech. Misschien is het zelfs niet meer mogelijk om de weg op te gaan, óf is het te gevaarlijk als u nog op de fiets stapt. Breng uw fiets hier en wij repareren de fiets snel en kundig.

Natuurlijk wilt u wel weten wat u kunt verwachten. We bekijken de schade van de fiets, we analyseren de benodigde materialen en aan de hand daarvan kunnen we inschatten wat de kosten worden. Zo weet u waar u op aan kunt! Wilt u voor het voorgestelde kostenplaatje uw fiets laten repareren? Dan gaan wij voor u aan de slag.

Onderhoudsbeurt

Een fiets hoeft niet kapot te zijn om bij de fietsenmaker te staan. Soms is een onderhoudsbeurt ook fijn. Het voorkomt schade én het maakt dat uw fiets langer meegaat. We nemen allerlei diverse onderhoudstaken op ons. We maken de ketting schoon, smeren deze en trekken de ketting eventueel strakker aan. Ook kijken we naar de onderdelen van uw fiets. Werkt alles nog naar behoren? We kijken welke onderdelen vervangen moeten worden of opgeknapt dienen te worden. Is dat gedaan? Dan heeft u uw fiets weer in hele goede staat terug. Niet alleen fietst u fiets prettiger. Uw tweewieler gaat ook nog eens langer mee!

Heeft u een nieuwe fiets bij ons gekocht? Als nieuwe klant krijgt uw nieuwe fiets de eerste twee onderhoudsbeurten helemaal gratis. Dit geldt ook voor als u een fiets met trapondersteuning bij ons heeft gekocht.

Ervaren fietsmaker voor uw deur

Van Huigevoort Tweewielers is 6 dagen per week geopend. In de werkplaats zijn onze medewerkers dag in dag uit bezig met reparaties en onderhoudsbeurten. Woont u in Tilburg? Dan zijn wij bij u in de buurt! Als er iets mis is met uw fiets, dan kunt u gerust uw fiets langs brengen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.