Fietsenmaker Tilburg centrum

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in Tilburg vlakbij het centrum? De fietsenwinkel Van Huigevoort Tweewielers is de plek waar u moet zijn. Dit is een fietsenwinkel in Tilburg waar u alle dagen van de week terecht kunt, met uitzondering op de woensdag.

 

Waar ligt onze fietsenwinkel in Tilburg?

Van Huigevoort Tweewielers bevindt zich net buiten het centrum

in de wijk Broekhoven. Onze fietsenwinkel in Tilburg bevindt zich vlakbij het winkelcentrum AaBe fabriek, het Elisabeth Ziekenhuis en de Stappegoor. Mocht u uw kapotte fiets met de auto willen brengen? Dan is dat goed mogelijk. Van Huigevoort Tweewielers staat dichtbij een parkeergelegenheid en is tevens goed aangesloten aan de snelwegen.

Adres

Groenstraat 248 - 250, Tilburg

 

Op zoek naar een fiets?

Bent u op zoek naar een goede gedegen fiets? Bezoek onze fietsenwinkel nabij het centrum. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan stadsfietsen en elektrische fietsen van gerenommeerde merken Sparta en Gazelle, en koop uw droomfiets! Wilt u uw kind verrassen met een vrolijke, maar vooral goede fiets? Of heeft uw kind een groeispurt achter de rug, en heeft hij / zij nu dringend een nieuwe fiets nodig? Koop dan onze leukste kinderfietsen van Loeki.

Zoekt u een goedkope fiets? Dan kunt ook kijken naar ons assortiment aan tweedehands fietsen in onze fietsenwinkel in Tilburg.  

 

Op zoek naar scooters en brommers?

Wilt u uw rijmogelijkheden vergroten? Dan is een scooter of brommer ontzettend handig. Onze fietsenwinkel in Tilburg nabij het centrum geeft u een uitgebreide keuze uit diverse soorten scooters en brommers. Van Huigevoort Tweewielers is officieel dealer van Peugeot en Tomos en garandeert u gedegen advies, goede klantenservice en uitstekende modellen.  

 

Onderhoud en reparatie

Ieder voertuig heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. De remmen moeten gemaakt worden, een lekke band moet vervangen worden of de tweewieler heeft een uitgebreide opknapbeurt nodig. Voor het onderhoud en de reparatie aan uw brommer, fiets, scooter of snorfiets bent u bij onze fietsenwinkel in Tilburg op de juiste plek. Wij lappen en knappen iedere tweewieler op. 

 

Fiets repareren

Van Huigevoort Tweewielers is trots op ons fietsland. Dat willen wij daarom ook zo lang mogelijk houden. We repareren en knappen iedere fiets op en bieden tevens twee gratis onderhoudsbeurten aan voor uw nieuwe fiets of uw fiets met trapondersteuning.

 

Scooter of brommer repareren

Van Huigevoort Tweewielers heeft de experts in huis die uw scooter of uw brommer in een korte tijd opknapt en repareert. Heeft u een nieuwe scooter of voertuig? Dan krijgt u de eerste twee onderhoudsbeurten gratis.

 

Scooter en brommer accessoires

Een brommer of scooter kunt u aanvullen met een hoop accessoires. Denk hierbij aan brommerhelmen, scooterhandschoenen, alarmen, stickers en sloten. Bent u op zoek naar scooter of brommer accessoires? Van Huigevoort Tweewielers heeft een winkel vol mooie spullen voor uw voertuig.  

 

Fiets accessoires

Fietsbellen, fietshelmen, fietsmanden, fietskratten en sloten met ART keurmerk. Wat u ook voor fietsaccessoires zoekt, wij hebben het in onze fietsenwinkel in Tilburg klaarliggen!

 

Verzekeringen

Het is belangrijk dat u uw voertuig goed beschermd. Niet alleen tegen weer en wind, maar ook tegen diefstal. Een goed slot met ART keurmerk minimaliseert het risico op diefstal. Toch is diefstal niet helemaal te voorkomen. Daarom biedt Van Huigevoort Tweewielers u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten voor uw fiets, snorfiets, brommer of scooter.

U kunt bij ons de verzekeringen afsluiten bij ENRA of bij KingPolis. Daarmee bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier, zelfs nadat uw voertuig is gestolen. U krijgt dan namelijk (voordelig) een nieuwe fiets, brommer of scooter.

 

Waarom kiezen voor onze fietsenwinkel in Tilburg?

  • Behulpzaam personeel dat gericht is op de klant
  • Uitgebreid assortiment aan brommers, scooters en (kinder)fietsen
  • Advies van experts
  • Snel en goed onderhoud en reparatie
  • Voordelige prijzen

 

Wilt u graag meer weten over onze fietsenwinkel in Tilburg nabij het centrum? Neem dan gauw contact op.