Fietsenwinkel in Tilburg

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in Tilburg? Dan bent u bij de fietsenwinkel Van Huigevoort Tweewielers aan het juiste adres. Van Huigevoort Tweewielers is dé fietsenwinkel in Tilburg waar u zes dagen per week terecht kunt. Met of zonder fiets, want hier kunt u zowel een fiets kopen als repareren.

Van Huigevoort Tweewielers is officieel dealer van Gazelle en Sparta. Daarom beloven wij u de beste kwaliteit en een uitstekende dienstverlening!

 

Fiets kopen

Onze fietsenwinkel in Tilburg staat bekend om het uitgebreide assortiment aan mooie fietsen van de topmerken Sparta en Gazelle. U vindt hier zowel stadsfietsen als elektrische fietsen. 

Kinderen worden niet vergeten en daarom vindt u hier ook de leukste kinderfietsen van Loeki. Zo groeit ieder kind op met een fiets, zowel peuter, kleuter als schoolkind.

Uiteraard verkopen we ook tweedehands fietsen in onze fietsenwinkel in Tilburg. We knappen oude wrakken op tot fietsen die zo goed als nieuw ogen én bovenal zo goed als nieuw rijden! De tweedehands fietsen verkopen wij vervolgens voor een prikkie met garantie door.

 

Scooters en brommers kopen

Bij onze fietsenwinkel in Tilburg heeft u ook de keuze uit een uitgebreid assortiment aan Peugeot en Tomos scooters en brommers. Onze medewerkers voorzien u graag van gedegen advies en helpen u graag verder bij vragen.

 

Onderhoud en reparatie

Heeft uw brommer, fiets, scooter of snorfiets hoognodig een opknapbeurt nodig? Oók hiervoor bent u bij onze fietsenwinkel in Tilburg op de juiste plek. Wij lappen en knappen iedere tweewieler op.  

We zijn trots op ons fietsland en willen dat graag zo houden. Daarom bieden we twee gratis onderhoudsbeurten aan voor uw nieuwe fiets of uw fiets met trapondersteuning.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw lekke band of uw klapband gauw verleden tijd wordt door uw tweewieler te voorzien van kwaliteitsbanden. In ons assortiment vindt u allerlei soorten banden, van de goedkoop geprijsde banden tot de exclusieve anti-lekbanden. U wenst, wij repareren!

Ook al valt Van Huigevoort Tweewielers onder de noemer ‘fietsenwinkel in Tilburg’, wij zijn ook beschikbaar voor de bestuurders van scooters en brommers. Alle Peugeot scooters en Tomos brommers verwelkomen wij graag in onze fietsenwinkel in Tilburg. Wij onderhouden, repareren en knappen uw vervoersmiddel in een mum van tijd op. Klantenservice staat bij ons hoog in ’t vaandel. Daarom bieden we twee gratis onderhoudsbeurten aan nieuwe scooters en nieuwe brommers.

 

Scooter en brommer accessoires

Bent u op zoek naar accessoires voor uw scooter of uw brommer in Tilburg? Van Huigevoort Tweewielers heeft van alles in de winkel om uw scooter of uw brommer te voorzien van praktische spullen, aanvullende accessoires en ultraveilige sloten.

Voorbeelden van accessoires die u terug vindt in ons assortiment:

 • Brommerhelmen
 • Scooterhandschoenen
 • Alarme
 • Stickers
 • Sloten

 

Fiets accessoires

Welke fietsaccessoires u ook nodig heeft, onze fietsenwinkel in Tilburg heeft het voor u klaarliggen! Accessoires om uw fiets op te pimpen, maar ook praktische spullen en ultra veilige sloten.

Voorbeelden van accessoires die u terug vindt in ons assortiment:

 • Fietsbellen
 • Fietshelmen
 • Fietsmanden
 • Fietskratten
 • Sloten met ART keurmerk

 

Verzekeringen

Een tweewieler moet niet alleen goed onderhouden worden, maar ook veilig beschermd worden tegen dieven. Helaas is diefstal niet honderd procent onvermijdelijk en daarom biedt Van Huigevoort Tweewielers u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten. We bieden goede verzekeringen aan van ENRA, maar ook van KingPolis. Daarmee bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier, zelfs na diefstal. Want u krijgt dan (voordelig) een nieuwe fiets ervoor terug.

 

Waarom kiezen voor onze fietsenwinkel in Tilburg?

 • Vriendelijk en klantgericht personeel
 • Ruim assortiment aan tweewielers en accessoires
 • Professioneel advies verkrijgbaar
 • Snel en goed onderhoud
 • Voordelige prijzen

 

Wilt u graag meer weten over onze fietsenwinkel in Tilburg? Neem dan gauw contact op.