Fietsreparatie in Tilburg 

De makkelijkste manier om uw fiets te repareren in Tilburg is door Van Huigevoort Tweewielers te benaderen. Onze fietsenmakers regelen iedere fietsreparatie in Tilburg vakkundig, zorgvuldig én snel.

Heeft uw fiets hoognodig een opknapbeurt of uitgebreide fietsreparatie in Tilburg nodig? Wacht daar niet lang mee, want hoe langer u wacht, hoe erger het mankement wordt. Hoe vaak uw fiets gerepareerd of onderhouden dient te worden, is afhankelijk van het weer, het gebruik en het type fiets.

 

De voordelen van onze fietsreparatie in Tilburg

  • Snelle fietsreparaties
  • Gespecialiseerde fietsenmakers met kennis van iedere fiets
  • Indien mogelijk klaar, terwijl u wacht
  • Van te voren inzicht in de te verwachten kosten

 

Grote en kleine fietsreparaties

Heeft uw fiets een lekke band? Bent u met uw fiets recent gevallen en zijn de remkabels stuk? Is uw fietsketting helemaal versleten? Of heeft u al deze mankementen aan uw fiets? Dan is een goede reparatiebeurt hard nodig! Van Huigevoort Tweewielers regelt iedere fietsreparatie in Tilburg, zowel de grote als de kleine ingrepen.

 

Kleine fietsreparaties

Klaar terwijl u wacht geldt voor de kleine reparaties aan uw fiets die wij direct, snel en vakkundig voor u kunnen maken. Uiteraard hangt het ook af van de drukte in de winkel. Loop gerust langs onze ruimte voor een fietsreparatie in Tilburg om te weten wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Grote fietsreparaties

Heeft uw fiets een grote reparatie nodig? Kom dan langs met uw fiets in de winkel. Onze fietsenmakers helpen u graag meteen verder en geven u inzicht in de verwachte kosten en de verwachte datum van oplevering. Wanneer uw fiets gerepareerd is en weer als vanouds fietst, nemen wij contact met u op.  

 

Onderhoud

Van Huigevoort Tweewielers verzorgt niet alleen de fietsreparaties, maar onze medewerkers verzorgen ook de onderhoudsbeurten. Onze vakkundige fietsenmakers weten iedere fiets op te lappen, of het nou gaat om een stadsfiets, elektrische fiets of kinderfiets.

 

Gratis fietsonderhoud

Nederland is een echt fietsland door de platte wegen, de makkelijke bereikbaarheid van allerlei voorzieningen en ook omdat wij niet zuchten en steunen van een fietstocht(je) door ons kleine kikkerlandje. Wij Van Huigevoort Tweewielers zijn trots op ons fietsland en we doen er alles aan om deze eretitel te behouden. Daarom geven wij uw nieuwe fiets de eerste twee onderhoudsbeurten gratis en voor niets! Dit geldt voor gewone fietsen als voor fietsen met trapondersteuning.

 

Contact

Wilt u graag meer weten, uw fiets repareren of uw fiets een onderhoudsbeurt geven? Neem dan gauw contact op.