Heren fietsen in Tilburg

Op zoek naar heren fietsen in Tilburg? Bij Van Huigevoort Tweewielers kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteitsfietsen. Kom langs in onze winkel en bekijk het assortiment aan fietsen voor heren.

 

Een heren fiets voor iedere man

Een heren fiets herkent u aan de hoge instap. Dit komt door de stang die is bevestigd. Deze maakt een fiets extra stevig. Door de jaren heen zijn er steeds meer soorten heren fietsen ontwikkeld. Het resultaat: een uitgebreide collectie aan herenfietsen.

In ons assortiment is er voor iedere type man een geschikte fiets. We geschikte stadsfietsen voor de mannen die graag even snel de fiets pakken voor de boodschappen. Voor de heren die graag een flinke afstand op de fiets afleggen naar hun werk hebben we kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen (zowel e-Bikes als fietsen met ondersteuning). Indien u op zoek bent naar een zeer goedkope fiets, dan hebben we ook nog een brede collectie aan tweedehands heren fietsen. Aan keuze is er geen gebrek!

 

Grote merken en goede service

Een heren fiets van kwaliteit vindt u bij ons in de fietsenwinkel. Van Huigevoort Tweewielers is namelijk officieel dealer van Sparta en Gazelle. In onze winkel vindt u dan ook enkel en alleen herenfietsen van deze twee topmerken.

Doordat we officieel dealer zijn van deze twee topmerken kunnen we u voorzien van de beste service en de hoogste kwaliteit. We weten als geen ander hoe de herenfietsen van Sparta en Gazelle werken. Daardoor kunnen we u professioneel advies geven. Bovendien weten we ons altijd raad bij een eventuele reparatie. We hebben vaak de juiste onderdelen in de winkel liggen en kunnen uw fiets – indien nodig – van een snelle goede reparatie voorzien.

De Sparta en Gazelle herenfietsen zijn bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten. U kunt de fiets volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. We hebben sportieve tweewielers, eenvoudige dagelijks woon-werkverkeer fietsen en de comfortabele elektrische fietsen. De merken Sparta en Gazelle houden rekening met ieder type fietser.

 

Maak een proefrit op een herenfiets

Zomaar een herenfiets kopen, dat doet niemand zomaar. Natuurlijk wilt u even weten hoe de fiets fietst, of de zit comfortabel is en of de maatvoering bij u past. Daarom kunt u bij ons in de winkel een fiets uitproberen. Of het nu gaat om een elektrische fiets, een stadsfiets of een tweedehandsfiets, u kunt bij ons vrijblijvend een proefrit maken. Kom langs in onze winkel, fiets een stukje en ervaar zelf welke herenfiets het beste bij u past.

 

Heren fietsen in Tilburg kopen

Wilt u een herenfiets in Tilburg kopen? Wij heten u van harte welkom in onze fietsenwinkel. We zijn op alle dagen geopend, met uitzondering van de woensdag en de zondag. Kom ons assortiment bekijken en vindt de liefde van uw leven.

Wilt u graag eerst advies over welke fiets het beste bij u past? Onze gespecialiseerde fietsenmakers en fietsverkopers geven u graag advies en kijken met u mee naar welke fiets het beste voor u is.