Kinderfietsen in Tilburg

Zoekt u kinderfietsen in Tilburg? Van Huigevoort Tweewielers biedt een uitgebreid assortiment aan leuke Loeki kinderfietsen. U vind in ons assortiment kinderfietsen, steps, driewielers en loopfietsen.

Een jeugd zonder fiets is hetzelfde als een jeugd zonder het bouwen van boomhutten, het spelen met poppen of het bouwen van lego gebouwen. Daarom heeft Van Huigevoort Tweewielers allerlei kinderfietsen in Tilburg voor de peuter, kleuter en schoolkind, zodat geen één kind opgroeit zonder fiets.

 

Kinderfietsen kopen

In ons assortiment vindt u vrolijke en leuke modellen aan Loeki kinderfietsen. Loeki is het A-merk voor kinderfietsen. Onze Loeki kinderfietsen in Tilburg zijn geschikt voor kinderen van 3 tot met 9 jaar oud. Het zou zomaar kunnen dat u heeft leren fietsen op een Loeki kinderfiets!

Onze kinderfietsen spelen in op iedere wens van uw kind. De techniek, frames, zithoudingen, styling en kleuren, alle aspecten van onze kinderfietsen garanderen een fantastische fietsjeugd voor uw kind. De uitstraling is bij iedere fiets vrolijk, uniek, kleurrijk en helemaal in stijl. Dat is immers een belangrijk gegeven voor een kind.

 

Loopfietsen kopen

Wilt u uw kleintje zo snel mogelijk leren fietsen? Een loopfiets is de ideale kinderfiets om uw kind alvast te laten wennen aan een fiets. Dat niet alleen, uw kind leert ook betere motorische vaardigheden te ontwikkelen en werkt meteen aan het ruimtelijk inzicht en het coördinatievermogen.

In ons assortiment vindt u verschillende loopfietsen in diverse uitvoeringen. De loopfietsen zijn specifiek bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3 jaar.

 

Driewieler kopen

Wanneer u uw kind wilt leren fietsen, dan moet dat wel veilig gebeuren. Uw kind moet veel vaardigheden onder de knie krijgen, waaronder het houden van controle over het evenwicht en het trappen en sturen.

Driewielers brengen uitkomst om uw kind goed in etappes te leren fietsen. Met de driewieler leert een kind z’n evenwicht te beheersen. Daarnaast geeft de rugleuning uw kind meer steun, zodat uw kleintje minder risico loopt op valpartijen in de bocht.

In ons assortiment vindt u verschillende driewielers in diverse uitvoeringen. De driewielers zijn specifiek bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3 jaar.

 

Tweewieler met zijwieltjes kopen

Een tweewieler met zijwieltjes is beter geschikt om uw kind zowel te leren trappen als te sturen. Op een tweewieler heeft uw kind meer bewegingsvrijheid, maar het betekent wel dat uw kind controle moet hebben over z’n gewicht.

In ons assortiment vindt u verschillende tweewielers met zijwielen in diverse uitvoeringen. Deze kinderfietsen zijn specifiek bedoeld voor kinderen vanaf het vierde levensjaar.

 

Steps kopen

Steps zijn afgelopen jaar helemaal in en verschijnen weer in het straatbeeld. Van Huigevoort Tweewielers speelt graag in op deze trend en biedt u een uitgebreid assortiment aan de leukste kindersteps.

 

Contact

Wilt u graag een kinderfietsen in Tilburg kopen of graag gedegen advies ontvangen? Neem dan gauw contact op.