Scooter in Tilburg

Een mooie scooter in Tilburg kopen of uw scooter repareren, doet u bij Van Huigevoort Tweewielers. Hier kunt u zes dagen per week terecht voor advies, onderhoud, reparatie of een nieuwe scooter.

 

Ons assortiment scooters

Voor een goede scooter in Tilburg is Van Huigevoort Tweewielers de plek waar u dat krijgt. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten scooters van de merken Peugeot en Tomos.

U heeft de keuze uit drie soorten scooters:

 • Snorscooter (25km per uur)
  Hiervoor is geen helm verplicht en moet u op het fietspad rijden.

 • Bromscooter (45 km per uur)
  Voor deze scooter geldt helmplicht. U bent tevens verplicht om op de rijbaan te rijden binnen de bebouwde kom.

 • Motorscooter (meer dan 45 km per uur).
  Voor deze scooter geldt helmplicht. Hiervoor gelden dezelfde verkeersregels als voor het autorijden. Tenzij het anders wordt aangegeven.

Daarnaast heeft u ook de keuze om verder te kijken naar wat voor soort motor u wilt. Een elektrisch- of een benzinemotor? Bezoek gauw onze scooterzaak in Tilburg en vindt uw gewenste scooter!

Heeft u vragen over een scooter of wilt u graag van advies worden voorzien? Wij helpen u graag met al uw vraagstukken verder.  

 

Onderhoud en reparatie

Het overkomt iedere scooterrijder wel eens: een kapotte scooter. De oorzaak kan veel redenen hebben. Een lekke band? Een kapotte accu? Onjuiste opslag tijdens winter? Slechte gaskabel? Te strakke ketting? Wat het probleem van uw scooter ook is, Van Huigevoort Tweewielers neemt ieder probleem weg. We repareren iedere scooter vakkundig, zorgvuldig en maken uw geliefde tweewieler weer zo goed als nieuw.

Ook wil het wel eens nodig zijn om uw scooter een opknapbeurt te geven. Niet alleen wordt uw scooter goed gekeurd, maar u verlengt ook nog eens de levensduur van uw voertuig. De eerste twee onderhoudsbeurten aan uw nieuwe scooter geven wij geheel gratis en voor niets!

 

Scooter accessoires

Bent u op zoek naar accessoires voor uw scooter in Tilburg? Wat u ook zoekt, wij hebben het in huis. Van brommerhelmen, scooterhandschoenen, alarmen  tot en met stickers en sloten.

 

Scooter verzekeringen

Een goed onderhoud van uw scooter is belangrijk, maar een adequate bescherming evenzo. Een goed ART keurmerk scooterslot voorkomt diefstal uiteraard, maar honderd procent diefstal voorkomen is niet te behalen. Daarom doet u er verstandig aan om een goede scooterverzekering af te sluiten. Bij Van Huigevoort Tweewielers heeft u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten bij ENRA of bij KingPolis. Zo bent u verzekerd van een (voordelig) nieuwe scooter wanneer deze is gestolen.

 

Waarom kiezen voor onze scooters in Tilburg?

 • Vriendelijk en klantgericht personeel
 • Ruim assortiment aan scooters
 • Breed aanbod aan scooteraccessoires
 • Professioneel advies en tips
 • Eerste twee onderhoudsbeurten gratis
 • Vakkundige en zorgvuldige reparatie
 • Officieel dealer van Peugeot en Tomos

 

Contact

Wilt u graag meer weten over onze scooterzaak in Tilburg? Neem dan gauw contact op.