Scooter kopen in Tilburg

Een scooter kopen in Tilburg doet u bij Van Huigevoort Tweewielers. U bent in onze scooterzaak zes dagen per week hartelijk welkom. Alleen op de woensdag is onze winkel gesloten.

 

Ons assortiment aan scooters

Wilt u een scooter kopen in Tilburg? Bekijk het assortiment aan scooters Van Huigevoort Tweewielers. Wij zijn officieel dealer van de topmerken Peugeot en Tomos. Daarom vindt u in onze winkel de beste scooters van deze twee gerenommeerde merken.

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten scooters, zoals snorscooters, bromscooters en motorscooters. Daarnaast moet u ook nadenken over wat voor soort motor u wilt. Een elektrisch- of een benzinemotor?

Weet u niet zo goed welke scooter u wilt kopen of heeft u vragen over een scooter? Wij helpen u graag met al uw vraagstukken verder.  

 

Scooter accessoires

Wilt u uw nieuwe scooter meteen aanvullen en op pimpen met mooie scooter accessoires? Goed idee. Een goed slot mag niet missen bij uw gloednieuwe scooter. Tevens is het verstandig om er een alarm bij te kopen. Scooters zijn enorm in de trek bij dieven én al helemaal wanneer ze nieuw zijn. Bescherm uw scooter daarom met allerlei accessoires.

Naast sloten en alarmen hebben we nog andere scooter accessoires in de zaak liggen die hard nodig zijn. Denk hierbij aan een brommerhelm of scooterhandschoenen.

 

Scooter verzekering

Met een slot en alarm beschermt u uw scooter zeer goed. Echter is diefstal niet altijd te voorkomen. Daarom is het altijd verstandig om een verzekering af te sluiten. Van Huigevoort Tweewielers biedt u twee soorten verzekeringen aan. U kunt de verzekering afsluiten bij ENRA of bij KingPolis. Zo bent u verzekerd van een (voordelig) nieuwe scooter wanneer deze is gestolen.

 

Waarom bij ons een scooter kopen in Tilburg?

  • Vriendelijk en klantgericht personeel
  • Ruim assortiment aan scooters
  • Breed aanbod aan scooteraccessoires
  • Eerste twee onderhoudsbeurten gratis
  • Officieel dealer van Peugeot en Tomos

 

Contact

Wilt u graag meer weten over onze scooterzaak in Tilburg? Neem dan gauw contact op.