Scooterzaak in Tilburg

Bent u op zoek naar een scooterzaak in Tilburg? Dan bent u bij Van Huigevoort Tweewielers aan het juiste adres. Van Huigevoort Tweewielers is dé scooterzaak in Tilburg waar u zes dagen per week terecht kunt. Zowel met als zonder scooter, omdat u hier een nieuwe scooter kan kopen of kan repareren.  

 

Scooters en brommers kopen in Tilburg

Van Huigevoort Tweewielers is officieel dealer van Peugeot en Tomos. Daarom staan wij garant voor kwaliteit en goede klantenservice. In onze scooterzaak in Tilburg vindt u een uitgebreid aanbod aan Peugeot en Tomos scooters en brommers. Heeft uw vragen over uw scooter of uw brommer? Of wilt u graag van advies worden voorzien? Wij helpen u graag met al uw vraagstukken verder.  

 

Onderhoud en reparatie

Heeft uw brommer of uw scooter een lekke band, een kapotte accu of maakt hij een raar geluid? Van Huigevoort Tweewielers is expert op het gebied van scooters en brommers. We repareren iedere scooter of brommer vakkundig, zorgvuldig en maken uw geliefde tweewieler weer zo goed als nieuw.

De eerste twee onderhoudsbeurten aan uw nieuwe scooter of uw nieuwe brommer geven wij gratis!

 

Scooter en brommer accessoires

Zoekt u accessoires voor uw scooter of uw brommer in een scooterzaak in Tilburg? Van Huigevoort Tweewielers heeft van alles in de winkel voor uw tweewieler, waaronder praktische spullen, aanvullende accessoires en ultraveilige sloten.

Zo vindt u in ons assortiment de volgende accessoires terug: brommerhelmen, scooterhandschoenen, alarmen, stickers en sloten.

 

Verzekeringen

Het is belangrijk om uw tweewieler goed te onderhouden, maar een goede bescherming is evenzo belangrijk. Jaarlijks worden er duizenden brommers en scooters gestolen. Dus ook voor u geldt dat diefstal niet honderd procent uit te  sluiten is. Daarom biedt Van Huigevoort Tweewielers u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten bij ENRA of bij KingPolis. Zo bent u verzekerd van een (voordelig) nieuwe scooter of brommer na diefstal.

 

Contact

Wilt u graag meer weten over onze scooterzaak in Tilburg? Neem dan gauw contact op.