Brommers & Scooters

Wilt u een goedkope brommer of scooter kopen in Tilburg? Dan bent u bent bij Van Huigevoort Tweewielers aan het goede adres. Van Huigevoort Tweewielers biedt brommers en scooters tegen voordelige prijzen.

Goedkoop en snel verplaatsen doet u niet met een kleine stadsauto. Met een brommer of scooter komt u veel beter mee uit de voeten. Én u bent dan ook nog eens goedkoper uit. Files, wegenbelasting en file parkeren zijn verleden tijd. Snelheid, lagere kosten en gemak worden de realiteit.

Van Huigevoort Tweewielers bezit de expertise om u van professioneel advies te voorzien. Bezoek onze winkel. Bekijk de modellen. Bemachtig een prachtige scooter of brommer tegen mooie prijzen.

 

Onze Merken

Brommer merken

Van Huigevoort Tweewielers is officieel dealer van Peugeot, Sym en Super Soco. Daar zijn wij trots op. We garanderen daarom de optimale kwaliteit en service voor iedere klant.

2e Hands

2de hands brommers

Geef brommers en scooters een tweede leven. Van Huigevoort Tweewielers biedt u een uitgebreid assortiment aan met de meest actuele tweedehands brommers en scooters.

Zonder helm

Brommers zonder helm

Elke helmhater zit snor bij Van Huigevoort Tweewielers. Van Huigevoort Tweewielers komt elke helmhater tegemoet en biedt een breed assortiment aan van diverse snorfietsen. Een snorfiets is namelijk de uitkomst voor elke helmhater. Dit komt doordat een helm dragen niet verplicht is op een snorfiets, omdat een snorfiets niet harder dan 25 kilometer per uur mag rijden.