Home

Zoekt u een fiets? Heeft uw fiets een opknapbeurt nodig? Of wilt u accessoires kopen voor uw fiets en/of uw brommer? U bent bij onze fietsenwinkel Van Huigevoort Tweewielers aan het goede adres met of zonder fiets. Van Huigevoort Tweewielers biedt fietsen, brommers, accessoires en reparatie,- en onderhoudsdiensten tegen scherpe prijzen.

Een fiets verkopen, dat kan iedereen. Alleen zorgen voor goede service, het geven van deskundig advies en een snelle afhandeling bij de verkoop van een fiets is niet zo vanzelfsprekend, maar voor Van Huigevoort Tweewielers wel. Wij streven elke dag naar de beste kwaliteit, klantvriendelijkheid en kennis.

In ons assortiment vindt u de mooiste en nieuwste fietsen van de merken Sparta en Gazelle. Uiteraard vergeten we de jeugd niet en leveren wij ook prachtige kinderfietsen van het merk Loeki. Tevens bieden wij brommers van de topmerken Peugeot, Sym en Tomos.  Wilt u niets nieuws? Wij verkopen ook tweedehands fietsen tegen de meest voordelige prijzen.

Zoekt u geen fiets, maar een fietsenmaker? Dan zit u hier ook goed. Van Huigevoort Tweewielers is fietsverkoper en fietsenmaker in één. De combinatie van onze handige handjes en vakkennis maakt dat uw fiets binnen no time weer berijdbaar is.

Helaas zijn de Tomos modellen momenteel niet leverbaar